Werken in de installatietechniek

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV kennen een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Op deze pagina vindt u onze vacatures in Hardinxveld-Giessendam.

Ons bedrijf heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod. Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Ook bieden wij een breed scala aan stageplaatsen.

vacatures installatie hardinxveld giessendam

Op zoek naar een leuke baan in jouw regio?

Wil je stage bij ons komen lopen?

“Ik zit hier op mijn plek, die plek is iedere dag weer anders. De ene dag werk ik op kantoor en de andere dag ben ik op locatie voor bouwvergaderingen. Je moet dit werk niet doen als je niet van onverwachte dingen houdt.”

Dirk-de-Kruijf_550px

Dirk de Kruijf

Functie: Projectleider
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam
Leuk aan zijn werk:
“Door goed samen te werken kan je zoveel meer bereiken”

Jari Blokland

Functie: Monteur
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam
Leuk aan zijn werk:
“Vóór te lopen op een planning door vooruit te kijken en binnen de lijntjes te kleuren.”

“Je komt als monteur op interessante plekken, waar je direct achter de schermen mag kijken. Dat is steeds weer interessant.”Jari BloklandMonteur

“Prioriteiten stellen is heel erg belangrijk, omdat er soms onverwachte dingen gebeuren. “Is er een lekkage? Dan moet je eerst dweilen. En ondertussen de planning voor het project goed in de gaten houden, want het moet wel af.”

“Het mooie van ons vak is dat de techniek niet stilstaat en dat je continu nieuwe dingen leert. Steeds meer installaties moeten met elkaar communiceren, de digitalisering gaat echt heel hard en biedt veel kansen.”

“Ik krijg niet snel stress van een project. Als er iets onverwachts gebeurt, zetten we samen de schouders eronder.” Dick Brandwijk Bedrijfsleider Elektroservice Holland B.V.

Dick Brandwijk

Functie:Bedrijfsleider Elektrotechniek
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam
Leuk aan zijn werk:
“Als ik met mijn gezin langs een project rijd en dan kan zeggen dat wij het gemaakt hebben.”

Rivierdijk 367 29b

Hardinxveld-Giessendam: wonen en werken in waterrijk gebied

Als je zoekt naar een rustige woonplaats met prachtige natuur is gemeente Hardinxveld-Giessendam de ideale plek voor je. In het zuidelijkste puntje van Zuid-Holland gaat de Waal over in de Merwede. Het water vertakt zich en stroomt door de Biesbosch, waar je op enkele kilometers van je woonplaats kunt genieten van varen, kajakken en andere watersporten.

Ook als je liever de stad verkent is Hardinxveld-Giessendam een fijne plek. Vanuit alle dorpen in de omgeving (Giessenburg, Boven-Hardinxveld, Werkendam) ben je snel in Gorinchem, Dordrecht, Sliedrecht of Rotterdam. De A15 en A27 brengen je rap waar je zijn moet.

“Onze klanten scoren de dienstverlening een 9 en soms zelfs een 10. Dat is omdat we doen wat we beloven en als iets niet kan zoeken we een alternatief. We proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Jan-de-Rooy_550px

Jan de Rooij

Functie: Contractmanager
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam
Leuk aan zijn werk:
“Wie heb ik voor me en hoe ga ik daar mee om? Dat is de uitdaging van mijn werk.”

Jaco Timmermans

Functie: Assistent monteur
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam
Leuk aan zijn werk:
“De dingen die ik in mijn opleiding leer, komen direct terug in de praktijk.”

Klimaatservice-uitgelicht-3

“De afwisseling en breedheid van het werk vind ik leuk, die is heel divers. Van kabelgoten, gipsen wanden, cv-installaties, koelmachines, tot zelfs laswerk. Het is niet zo dat je hier 50 jaar hetzelfde blijft doet.” 

Werken in de installatietechniek in Hardinxveld-Giessendam

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. We hebben vacatures in Hardinxveld-Giessendam. Dat is onze standplaats. Maar onze mensen werken ook op andere plekken in Noord-Holland, bijvoorbeeld in de regio Amsterdam en regio Den Haag.  Als je bij ons werkt, krijg je de vrijheid om te leren in een prettige werkomgeving.

Werken in elektrotechniek

Elektroservice Holland BV specialiseert zich in elektrotechnische installaties. We installeren en beheren deze installaties voor klanten in Noord-Holland . Dus ben je een elektromonteur en zoek je een baan met Hardinxveld-Giessendam als standplaats? Laat je gegevens dan achter en we spreken u graag!

Op zoek naar een leuke baan in Hardinxveld-Giessendam?

Vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Klimaatservice BV en Elektroservice BV hebben verschillende vacatures in de installatiebranche. Hieronder vind je onze vacatures in de installatietechniek met Hardinxveld-Giessendam als standplaats. Onze monteurs en projectleiders werken voor klanten in heel Nederland.