Vitalisering en modernisering

Goede raad is duurzaam.
Een partner die met u mee onderneemt is een steun in de rug.

Als ‘huisinstallateur’ voelen wij ons verantwoordelijk voor het periodiek beoordelen van bestaande installaties op optimaliseringsmogelijkheden. Door onze multidisciplinaire werkervaring, alsook investeringen in kennis en scholing, beschikken we over expertise om u over de volle breedte van het installatievak te adviseren. Daarbij spelen we flexibel in op de veranderende omgeving, wensen en mogelijkheden.

Aandacht voor energiebeheersing

Omdat energiekosten hoog zijn en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, denken wij proactief met onze klanten mee. Met welke energiebesparende maatregelen houden we het energieverbruik van een gebouw beheersbaar? Is de apparatuur verouderd? Zijn er substantiële energie- en kostenbesparingen te realiseren? Is het mogelijk om gebruik te maken van subsidies? We volgen de ontwikkelingen in duurzame energiebronnen en herbruikbare of biologisch afbreekbare materialen op de voet.

Aandacht voor comfort en arbeidsomstandigheden

Bij het juiste comfort zijn werknemers productiever. Goede verlichting, voldoende ventilatie en per ruimte instelbare temperatuur vertalen zich terug in de productiviteit van de werknemers. Hiermee valt dus winst te behalen! Dat geldt ook voor het teveel aan comfort in ongebruikte ruimtes. Door het nieuwe werken zijn er op bepaalde momenten minder medewerkers aanwezig, waardoor geconditioneerde ruimtes leeg komen te staan. Dit kost onnodig geld en moet zoveel mogelijk voorkomen worden. Hiervoor zijn betaalbare, mooie en nieuwe oplossingen voorhanden.

Onze voordelen voor u en uw medewerkers

Onze onderhoudsafdeling is al jarenlang voorkeursleverancier voor een groot aantal opdrachtgevers. Wij beschikken over de kennis, ervaring en partners om bestaande gebouwen te moderniseren of een nieuwe bestemming te geven. Het transformeren van gebouwen of gebouwdelen vereist veel kennis van installaties. Door te luisteren naar de gebruikers en met ze samen te werken, kunnen we pragmatische oplossingen realiseren en optimale duurzame resultaten bereiken. Betrouwbaar realiseren wij moderniserings- en turnkey projecten, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw medewerkers op de locatie.

Wilt u meer weten over vitalisering en modernisering van installaties? Neem contact met ons op.