Borging en Kwaliteit

Hoe kun je als technisch installatiebedrijf laten zien dat je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebt staan en risico’s waar mogelijk uitsluit? Daarvoor zijn we aangesloten bij de relevante branche-organisaties. Zo kunt u ervan op aan dat onze mensen gekwalificeerd zijn en getraind blijven. Onze systemen en projecten worden door de verschillende instanties periodiek tegen het licht gehouden. Voor ons en onze onderaannemers is dit een extra motivatie om het goed te doen.

Kwaliteitsmanagement, opleiding en certificering

Klimaatservice/Elektroservice werkt met kwaliteitssystemen voor alle materialen en disciplines waarin het bedrijf actief is. Periodieke certificering, opleiding en controles maken deel uit van deze systemen. Hieronder vindt u een niet uitputtend overzicht van de instanties en keurmerken waarmee wij werken.

logopict3
ro_covrij_xl_cmyk
Kiwa BRL 6000-25 logo NL
CCV360BLAUW
CCV_Conformiteitsmerk_Installatie_BMI
CCV_Conformiteitsmerk_Onderhoud_BMI

Aandacht voor mens en milieu

Naast verantwoordelijkheid voor het milieu vinden wij veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers erg belangrijk. Ons VGM-systeem heeft een hoge prioriteit bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Voor veel onderwerpen werken we met vastgestelde protocollen. Voor specifieke vragen of een actueel overzicht van keurmerken, normen, certificeringsinstanties en de organisaties waarmee wij (samen)werken, kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsmanager.