Beheer en onderhoud

Installaties in topconditie houden is ons vak.
Van afstand beheren maakt continuïteit gemakkelijker.

Van eenvoudig ketelonderhoud, tot het volledig technisch beheer van een pand met alle installaties; door te werken met servicegroepen met betrokken teamleden, kunnen we klanten snel en gericht helpen. Per klantengroep is er een vaste servicecoördinator die volgens onze kwaliteitssystemen werkt en alles over de installaties en specifieke wensen van de klanten weet. Dit ontzorgt klanten, waardoor er meer ruimte is voor vakmanschap en zinvolle verbeteringen.

Gecombineerd beheer

Beheer van installaties gebeurt tegenwoordig zowel ter plaatse als via monitoring op afstand. Dit resulteert in minder mensen over de vloer en meer comfort en veiligheid. Voor dit gecombineerd beheer bieden wij één duidelijk aanspreekpunt. Ook het beheren van niet door ons geïnstalleerde technische installaties is mogelijk. Via afstandbeheer kunnen we het energieverbruik en het gewenste comfort op elkaar afstemmen en bijsturen. Onze servicedienst is dag en nacht beschikbaar voor ondersteuning.

Vooroplopen met ontwikkelingen

De specialisten van Klimaatservice/Elektroservice gaan voor kwaliteit. We willen niet anders, want bij technisch beheer is er meestal sprake van gezamenlijke belangen en langlopende servicecontracten. Onze medewerkers worden dan ook continu bijgeschoold met de nieuwste technieken. Indien gewenst kunnen we ook uw totale onderhoudsorganisatie coördineren. Om een langdurige relatie aan te kunnen gaan, eisen wij van onze toeleveranciers dezelfde betrokkenheid en kwaliteit als van onze medewerkers.

 

Beveiligingsinstallaties

Als afdeling van Elektroservice maakt Intersafety deel uit van de installatiegroep. Hierdoor behoort ook het geavanceerd integraal beheer van inbraaksignalering, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie en andere systemen tot onze specialisaties en mogelijkheden.

Periodiek en preventief onderhoud

Minimaal één keer per jaar is er overleg en brengen we technisch en financieel verslag uit over de beheerde installatie(s). Door goed preventief onderhoud ontstaan er minder of geen storingen. Met een meerjarenbegroting voor revisie en vervanging is het mogelijk de totale kosten te sturen en onvoorziene uitgaven te minimaliseren. Onze specialisten voeren ook de periodieke controles en inspecties uit. Door middel van monitoring en afstandbeheer werken we aan een optimaal energiebeheer, en lossen we storingen vaak al op vóórdat u er iets van merkt!

Lees verder over Vitalisering en Modernisering >

Wilt u meer weten over beheer en onderhoud? Neem contact met ons op.