Over ons

Klanttevredenheid staat bij ons voorop
Wij zijn trots op onze vele langdurige relaties

Een prettige werkomgeving met het juiste comfort verhoogt de productiviteit van medewerkers. Daar zetten we ons in iedere fase van een project graag voor in. Of het nu gaat om de ontwikkeling en realisatie van een nieuw plan of om het doelmatig beheer van een bestaande situatie: we doen het graag en goed! Met oog voor uw belangen en wensen op het gebied van kwaliteit, besparingen en duurzaamheid.

Allround installatiespecialist

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen. Wij installeren volgens uw wensen. Van nieuwbouw tot technisch beheer, van industrie & utiliteitsbouw tot en met hotelschepen; bij al onze activiteiten staat een tevreden klant centraal. Volgens ons is dit namelijk de belangrijkste voorwaarde om duurzaam samen te werken. Daarom werken we zowel in de nieuwbouwfase als in de technisch beheerfase vanuit een projectteam, respectievelijk met een gespecialiseerde accountgroep per technische discipline.

Innovatie die werkt

Om nieuwe mogelijkheden maximaal te benutten lopen we voorop in nieuwe technieken. Comfort en effectiviteit gaan in de praktijk goed samen. Door in een vroeg stadium met partners samen te werken, realiseren we slimme oplossingen met minimale of geen faalkosten. Met het juiste advies is het mogelijk om naar een optimale beheersituatie te gaan en te sturen op CO2-reductie en energiebesparing. Door installaties op afstand te monitoren en beheren zijn er minder storingen en is er meer comfort.

Met focus op…

Continuïteit en betrouwbaarheid: dag in dag uit! U kunt erop vertrouwen dat de installaties werken en uw medewerkers ongestoord hun werk kunnen doen. Voor sommige klanten doen we dat al decennia lang. Door onze omvang beschikken we over mobiele teams die stand-by staan in geval van calamiteiten. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner, met aandacht voor wat ú belangrijk vindt. Onze werkwijze leggen we onder andere vast in kwaliteitssystemen, waardoor kwaliteit, veiligheid en milieu geborgd zijn. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en zijn onze medewerkers up-to-date opgeleid en getraind.

Wilt u advies bij het creëren van een prettige werkomgeving? Neem contact met ons op.