Interview Dirk de Kruijf – Projectleider

“Door goed samen te werken
kan je zoveel meer bereiken”

Dirk de Kruijf kwam in 2013 in dienst bij Elektroservice Holland. De laatste jaren als projectleider. Dirk: “Iedere werkdag is verschillend, je moet dit werk niet doen als je niet van onverwachte dingen houdt.”

Elke dag anders

“Ik zit hier op mijn plek”, zegt Dirk. Maar die plek is iedere dag anders. De ene dag werkt hij op kantoor, dan bestaat de dag vooral uit overleg met collega’s en mails. De andere dag is Dirk op locatie voor bouwvergaderingen. Daar zet hij iedere keer en andere pet op: “Ik schakel met opdrachtgevers, werkvoorbereiders, maar ook met de eindgebruiker.”

Uitdagende projecten

Als projectleider was Dirk medeverantwoordelijk voor de installaties in een middelbare school, een politiebureau en een appartementencomplex met 500 studentenwoningen. Overzicht houden is de sleutel. “Er gebeurt in ieder project wel iets onverwachts. De uitdaging is dan om een passende oplossing te vinden met alle betrokken partijen.”

Samen kan je meer bereiken

Als projectleider is Dirk een echte teamplayer. “We evalueren iedere maand met elkaar, we kijken wat er goed gaat en wat er beter kan. Op die manier leren we iedere dag van elkaar.” Daarbij is het volgens Dirk echt belangrijk om hulp van elkaar te durven vragen. “Door goed samen te werken kan je zoveel meer bereiken.”

Vrijheid om te groeien

Dirk had binnen Elektroservice drie verschillende functies. Hij begon als ontwerper, daarna werd hij calculator en hij is nu projectleider. Bij Elektroservice krijgt hij de kans om door te groeien. Dirk draait uitdagende projecten en heeft hij de vrijheid om zijn eigen agenda in te delen. “Ik heb op andere plekken gewerkt en ik kan Elektroservice op waarde schatten. Het is een fijne werkgever.”

Wil je ook bij ons aan de slag als projectleider?
Solliciteer op een van onze vacatures of bel met +31(0)184 613911 voor meer informatie.

Meer collega’s

Jan de Rooij

Jan startte als uitzendkracht, groeide van hulpmonteur tot monteur en daarna van serviceleider tot contractmanager. 

Jaco Timmermans

Jaco is Assistent monteur bij Klimaatservice en leert naast zijn werk door om monteur te worden. 

Dick Brandwijk

Dick is 2007 in dienst en bedrijfsleider van de tak Elektrotechniek. 

Kom je ons team versterken?

Bij Klimaatservice BV en Elektroservice BV is er veel mogelijk. Kijk hieronder voor het overzicht aan actuele vacatures in de installatiebranche op onze verschillende locaties.