Werken bij Klimaatservice / Elektroservice

Klimaatservice Holland blijft groeien. We krijgen steeds meer nieuwe opdrachten van nieuwe en tevreden klanten. Daarom zijn we op zoek naar kandidaten voor de onderstaande functies:

Waarom wil je bij ons werken?

Klimaatservice Holland kent een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Heb je interesse in een functie? Solliciteer dan online via het sollicitatieformulier.

Over Klimaatservice Holland

Klimaatservice Holland is een landelijk opererend installatiebedrijf met zo’n 200 medewerkers, We houden ons bezig met nieuwbouw, renovatie en onderhoud van technische installaties voor de industrie, utiliteits-, scheeps- en woningbouw.

Verwarming, luchtbehandeling, koeling en de bijbehorende regeltechnische installaties zijn de oorspronkelijke disciplines van Klimaatservice Holland. Deze zijn echter niet meer los te denken van andere specialisaties.

Wij onderscheiden ons door onze zorg voor de voorbereidings- en uitvoeringsprocessen rond projecten. Opdrachtgevers kiezen ons niet alleen om onze technische mogelijkheden, maar vooral om ons vermogen tot samenwerken. We ontwikkelen specifieke en innovatieve oplossingen voor onze klanten en investeren in kennis van onze medewerkers.

Geïnteresseerd in een leuke job?