BEDRIJFSNIEUWS

Monteur regeltechniek
Tekenaar w-installaties maritieme sector

Omschrijving:

Als projectleider draagt u richting uw bedrijfsleiding de verantwoording over de gehele implementatie van regeltechnische zaken op projecten. U bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp. U bewaakt de projectplanning van start tot en met inregelen, testen en inbedrijfstellen en voert het beheer over de projectadministratie. U plant de benodigde overleggen binnen het projectteam, bewaakt de financiële status van het project en legt hierover verantwoording af. Aan het eind van het project draagt u zorg voor een juiste afwikkeling door het opstellen van revisiegegevens en het overdragen van het project aan de afdeling technisch beheer. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een HBO diploma (of werk- en denkniveau), richting meet- en regeltechniek of installatietechniek, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen. U heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en bent goed op de hoogte van de huidige technologische ontwikkelingen. U bezit leidinggevende alsook commerciële capaciteiten en bent in bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.