BEDRIJFSNIEUWS

Werkvoorbereider / tekenaar regeltechnische installaties
Monteur onderhoud en vervanging voor utiliteitswerk regio Amsterdam

Omschrijving:

Onder eindverantwoordelijkheid van het hoofd ontwerp & calculatie ontwerpt en begroot u werktuigkundige installaties. Naast bestekswerken gaat het in veel gevallen om vrije ontwerpen in bouwteamverband, waarbij u de wens van de opdrachtgever omzet in een concreet ontwerp. Hierbij wordt u bijgestaan door interne specialisten en tekenaars/BIM-modelleurs die door u worden aangestuurd. U bent in staat om energieberekeningen te maken en om voor onze opdrachtgevers heldere offertes en werkomschrijvingen op te stellen. U past de rol van adviserend installateur. Extern heeft u contacten met opdrachtgevers, architecten, adviseurs en leveranciers. Intern bent u een gewaardeerd aanspreekpunt voor de projectgroepen in de uitvoeringsfase.

Functie eisen:

U beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Dit heeft u verkregen door opleiding dan wel ervaring binnen het vakgebied. U heeft een brede kennis van de in de markt beschikbare oplossingen voor energievraagstukken in utiliteitspanden. Ervaring met ERP-pakketten, Microsoft Office en VABI Elements vormen een pre.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie