BEDRIJFSNIEUWS

Monteur kortlopende projecten
(hoofd) Monteur utiliteit werktuigkundige installaties

Omschrijving:

Uw directe taak als inbedrijfsteller is het zelfstandig inregelen, in bedrijf stellen, testen en opleveren van regeltechnische installaties binnen gebouwgebonden klimaatbeheerssystemen waaronder verwarming, koeling, en luchtbehandeling. De uitdaging hierbij is om de installaties zo betrouwbaar en duurzaam mogelijk te laten functioneren. Tevens maakt u technische rapportages op van de inbedrijfstellingen en de eventuele restpunten. Ook het oplossen van regeltechnische storingen in bestaande installaties behoort tot deze functie. U legt verantwoording af aan de projectleider of servicecoördinator van het betreffende werk. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau binnen de elektrotechniek of meet- en regeltechniek. Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre. De aard van de werkzaamheden vraagt goede contactuele eigenschappen, representativiteit, dienstverlenendheid, klantvriendelijkheid, accuratesse en een flexibele instelling ook ten aanzien van de werktijden.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.