Regeltechniek volgens Klimaatservice Holland

Klimaatbeheersing, energiebesparing en installatiebewaking zijn de uitgangspunten van de meet- en regelinstallaties van Klimaatservice Holland. Een goed klimaat is in de eerste plaats een regelbaar klimaat met een eigen regeltechnische oplossing voor iedere toepassing. Dit kan uiteenlopen van een eenvoudige kamerthermostaat in een woning tot een compleet regeltechnisch gebouwbeheersysteem in een utiliteitsgebouw met individuele temperatuurregeling per ruimte, per seizoen.
De engineering , programmering, het testen en het inregelen van regeltechnische installaties heeft Klimaatservice Holland geheel in eigen hand. Alle handelingen vinden plaats met behulp van de nieuwste computerapparatuur en software. Ook de bouw van regelkasten en het bekabelen van de apparatuur op locatie wordt in eigen hand gehouden.

Controlekamer afstandbeheer Stormvloedkering Nieuwe Waterweg: regelen, regelinstallaties, regeltechniek, afstandsbeheer regelen, regelinstallaties, regeltechniek, afstandsbeheer

De totaalaanpak van afstemming en planning van het regeltechnische traject, van engineering tot en met nazorg levert belangrijke voordelen op: flexibiliteit, goede coördinatie met andere installatiedisciplines en een concurrerende prijs.

Installaties kunnen desgewenst door specialisten op afstand beheerd worden. Een dergelijk afstandbeheersysteem kan in aanvulling op het service- en onderhoudscontract afgesloten worden. Uw installaties worden geobserveerd vanuit de controlekamer van Klimaatservice Holland in Hardinxveld-Giessendam. Via deze controlekamer wordt 24 uur per dag contact met uw installaties gehouden. Storingen of afwijkingen worden hierdoor onmiddellijk gesignaleerd.

Voordelen: