Naast de jarenlange ervaring op het gebied van klimaatbeheersing heeft Klimaatservice Holland B.V. tevens brede ervaring opgebouwd op het gebied van elektrotechnische installaties. Onder de naam Elektroservice Holland B.V. worden installaties ontworpen, gerealiseerd en onderhouden welke voldoen aan de modernste eisen. Elektroservice Holland werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers zoals aannemers, projectontwikkelaars, industriële bedrijven, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en particulieren.

Elektrotechnische installaties vormen het zenuwstelsel van een gebouw. Licht en energie, controle en sturing van functies, communicatie en beveiliging, het gaat om een scala van vitale zaken die feilloos moeten functioneren. De verweving van die verschillende installaties met de totale constructie en afwerking van het gebouw vereist een perfecte integratie in het gehele bouwproces zowel in techniek als in planning.

Elektroservice Holland beschikt over breed opgeleide specialisten met jarenlange ervaring in het vakgebied. In combinatie met de juiste kwaliteitssystemen is Elektroservice Holland in staat u over het gehele traject op een vakkundige en verantwoorde manier te begeleiden en adviseren.

Afdeling elektroservice Kabelgoot in een computervloer

Elektroservice Holland is graag uw partner bij het realiseren en onderhouden van:

Doordat gebouwgebonden installaties steeds complexer worden en met elkaar geïntegreerd raken, worden steeds hogere eisen gesteld aan een juiste afstemming tussen de diverse disciplines. Bij Klimaatservice Holland B.V. zijn de disciplines klimaatbeheersing, elektrotechniek en (brand-) beveiliging onder één dak vertegenwoordigd. Hierdoor kunnen de modernste technieken optimaal worden geintegreerd. In combinatie met de afdeling technisch beheer levert Klimaatservice Holland als erkend totaalinstallateur de juiste oplossing voor al uw klantspecifieke wensen, van ontwerp en realisatie tot nazorg.