airconditioning

Airconditioning volgens Klimaatservice Holland

Eén van de specialisaties van Klimaatservice Holland BV is het leveren en installeren van airconditioningssystemen. Airconditioning wordt door steeds meer mensen gewaardeerd, zelfs als normaal ervaren. In de auto, op kantoor maar ook tijdens het winkelen. In woonhuizen wordt airconditioning steeds meer toegepast. Bij een juiste temperatuur en vochtigheidsgraad is de arbeidsprestatie hoger en zal het ziekteverzuim dalen. In de grafiek van Boje is de invloed van de temperatuur op de prestatie af te lezen.

Airconditioners zijn leverbaar in modellen voor aan de wand, op de vloer, aan het plafond, inbouw in het plafond en inbouw boven het verlaagde plafond. De plaatsing van de units is niet alleen een kwestie van smaak en ruimtegebruik, maar bepaalt ook de manier waarop de lucht de ruimte wordt ingeblazen.

Er zijn airconditioners die alleen kunnen koelen of koelen en verwarmen. Deze laatste zijn van de zogenaamde warmtepompuitvoering. Voor het verwarmingsbedrijf wordt de koelcyclus omgekeerd: aan de buitenlucht onttrokken warmte wordt aan de lucht binnen afgegeven. Dit is een zeer efficiënt proces: warmte uit de buitenlucht is immers gratis. Zelfs bij -15°C kan de warmtepomp nog warmte uit de buitenlucht halen. Vooral in de tussenseizoenen kan de cv-installatie dan uitgeschakeld blijven. Zo bespaart u op energie. Naast de airconditioners die aan/uit schakelen zijn er de zogenaamde inverter gestuurde systemen die zorgen voor een meer constante binnentemperatuur. Bij veranderingen passen ze de temperatuur automatisch en traploos aan. Bijvoorbeeld als de zon plotseling achter de wolken verdwijnt. Invertersystemen koppelen een grotere verwarmingscapaciteit aan een hoog gebruikscomfort, een laag geluidsniveau en een tot 30% lager energieverbruik.

Wandmodel airconditioning Computerruimte-koeling Grafiek van Boje - Airconditioning

Klimaatservice Holland beschikt over de vereiste erkenningen en certificaten op het gebied van wetgeving en milieu. Medewerkers worden voortdurend opgeleid in de nieuwste technologie. Professionele kennis legt bij Klimaatservice Holland de basis voor maatwerkoplossingen, afgestemd op de specifieke omgevingseisen.

Een complete aanbieding kan door onze medewerkers worden gemaakt. Zij bekijken de situatie ter plekke en bespreken met u de details. De montage wordt uitgevoerd met zo min mogelijk overlast. Ook het onderhoud is bij Klimaatservice Holland in goede handen, zodat uw kostbare installaties jarenlang probleemloos functioneren.