BEDRIJFSNIEUWS

Beheertechnicus voor utiliteitswerk regio Den Haag
Servicetechnicus technisch beheer voor utiliteitswerk regio Amsterdam

Omschrijving:

Wij zijn voor één van onze projectgroepen op zoek naar een werkvoorbereider. Binnen de projectgroep worden grote tot middelgrote utiliteitsprojecten uitgevoerd. Vaak gaat het om bouwteamprojecten waar u vanaf het begin bij betrokken bent. Onze specialiteit zijn vaak (complexe) projecten met een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid en comfort.

Onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider ontwerpt, berekent en tekent u zelfstandig werktuigkundige installaties. U bent samen met de andere werkvoorbereiders en tekenaars voor zowel de projectleider als de montage het aanspreekpunt. Ook extern onderhoudt u contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en tekenbureaus. Indien noodzakelijk vervangt u de projectleider bij in- en externe overleggen .

U assisteert de projectleider bij de inkoop van componenten en diensten en bij de afhandeling van meer- en minderwerk. Tot slot draagt u bij aan het vervaardigen van revisiegegevens. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

  • U heeft een MBO diploma, richting installatietechniek of werktuigbouwkunde, eventueel aangevuld met MIT en vakgerichte cursussen;
  • U heeft inmiddels ervaring opgedaan met Revit 3D/Autocad / Stabicad;
  • Tot slot is kennis van VABI programmatuur een pré of u bent bereid deze op te doen via Klimaatservice Holland.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team binnen een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng.

  • Ons bedrijf kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitstekende pensioenvoorziening bij PMT;
  • Een gunstige overurenregeling (150% voor uren > 40 uur);
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een uitgebreid scholingsaanbod en doorgroeimogelijkheden;
  • Een open, informele en collegiale werkomgeving met korte lijntjes!

Informatie:

Met vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Jeroen Siebeling op 0184-613911. Wij ontvangen uw sollicitatie graag via het sollicitatieformulier op onze website of via onderstaand adres ter attentie van Personeel & Organisatie.