BEDRIJFSNIEUWS

Monteur brandmeld- & beveiligingsinstallaties
Werkvoorbereider afdeling technisch beheer

Omschrijving:

Onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider ontwerpt, berekent en tekent u zelfstandig werktuigkundige installaties. U bent intern voor zowel de projectleider als de montage het aanspreekpunt. Ook extern onderhoudt u contacten met leveranciers, onderaannemers, tekenbureaus, en opdrachtgever. Indien noodzakelijk vervangt u de projectleider bij werkbesprekingen. U assisteert de projectleider bij de inkoop van componenten en diensten en bij de afhandeling van meeren minderwerk. Tot slot draagt u bij aan het vervaardigen van revisiegegevens. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO diploma, richting installatietechniek of werktuigbouwkunde, eventueel aangevuld met MIT en vakgerichte cursussen. Daarnaast heeft u ervaring met Autocad/Stabicad en bij voorkeur ook Revit. Tot slot is kennis van VABI programmatuur, evenals ervaring met BREEAM certificering, een pré.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.