BEDRIJFSNIEUWS

Beheertechnicus voor utiliteitswerk regio Amsterdam
Ontwerper / calculator w-installaties (bouwteams)

Omschrijving:

Onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider werkt u zelfstandig regeltechnische installaties uit, tekent u de regelkastschema’s en stelt u kabellijsten op. U bent intern voor zowel de projectleider als de montage het aanspreekpunt. Ook extern onderhoudt u contacten met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Indien noodzakelijk vervangt u de projectleider bij werkbesprekingen. U assisteert de projectleider bij de inkoop van componenten en diensten, bij het inbedrijfstellen van projecten en bij de afhandeling van meer- en minderwerk. Tot slot draagt u bij aan het vervaardigen van revisiegegevens. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO diploma, richting elektrotechniek of regeltechniek, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen zoals Klimaattechniek Algemeen. U heeft kennis van regeltechnische software. Ervaring met E-Plan vormt een pre.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.