BEDRIJFSNIEUWS

Servicecoördinator installatietechniek
Projectleider meet- en regeltechniek

Omschrijving:

Onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider draagt u zorg voor de kwaliteit en voortgang op de werken. Hiertoe trekt u benodigde materialen uit, assisteert de projectleider bij de inkoop van componenten en diensten, plaatst bestellingen, calculeert meer- en minderwerken, beheert de projectadministratie en draagt zorg voor juiste revisiebescheiden. U bent intern voor zowel de projectleider, tekenaar als de montage het aanspreekpunt. Ook extern onderhoudt u contacten met leveranciers, onderaannemers, eventueel ingeschakelde tekenbureaus en opdrachtgever. Indien noodzakelijk vervangt u de projectleider bij werkbesprekingen. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO werk- en denkniveau binnen de elektrotechniek en beschikt over voldoende normenkennis. U heeft ervaring met de praktische kant van dit vakgebied en beschikt over goede administratieve vaardigheden en een goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift. Het bezit van een rijbewijs B en een VOL-VCA diploma is voor deze functie vereist. Kennis van Autocad en Stabicad zou van enige toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 610511. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.