BEDRIJFSNIEUWS

Software engineer
Servicemonteur afdeling utiliteit

Omschrijving:

Samen met collega’s levert u een rol in het onderhoud en beheren van klimaatinstallaties in diverse utiliteitspanden binnen de regio Amsterdam. Deze installaties variëren van verwarming tot koeling en van luchtbehandeling tot regeltechniek. Als servicetechnicus verhelpt u storingen, pleegt u preventief onderhoud en voert u reparaties (of in voorkomende gevallen) kleine renovaties uit. Verder stelt u rapportages op waarin u de technische staat van de installatieonderdelen omschrijft, eventueel met een advies richting de eigenaar. U legt verantwoording af aan de servicecoördinator van uw afdeling. U bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO diploma (of werk- en denkniveau) binnen de installatietechniek of elektrotechniek. Daarnaast beschikt u eventueel over een F-gassendiploma, PO/PI-diploma of aanvullingen met vakgerichte cursussen of bent u bereid deze diploma’s te behalen c.q. deze cursussen te volgen. Tevens bent u in het bezit van een VCA-certificaat en een rijbewijs B. U heeft ervaring in bovengenoemde functie en u bent klantgericht.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team binnen onze vestiging in Amsterdam (bestaande uit circa 8 medewerkers). Kenmerkend is onze platte organisatie waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.