BEDRIJFSNIEUWS

(hoofd) Monteur utiliteit werktuigkundige installaties

Omschrijving:

U draagt zorg voor het zelfstandig, of in teamverband, onderhouden van de klimaattechnische, sanitaire en blusinstallaties op (hotel-)schepen en zorgt bij storingen voor reparatie of vervanging. Ook renovatiewerkzaamheden kunnen voorkomen. Op locatie voert u regelmatig overleg met de kapiteins/machinisten van opdrachtgever. Daarnaast stelt u rapportages op met betrekking tot de technische staat van de installaties en legt u verantwoording af aan de servicecoördinator van uw afdeling. U ziet een uitdaging in het verhelpen van storingen door geheel Europa en bent bereid er regelmatig op uit te trekken.

Functie-eisen:

U heeft een MBO diploma (of werk- en denkniveau) binnen de installatietechniek of elektrotechniek, eventueel een F-gassen en/of PO-PI- diploma en eventuele aanvullingen met vakgerichte cursussen of u bent bereid deze diploma’s te behalen c.q. deze cursussen te volgen. U heeft ervaring in de klimaatinstallaties of in de scheepsinstallaties en u bent klantgericht. U spreekt enkele vreemde talen (voornamelijk Engels en Duits). U bent in het bezit van een rijbewijs (B en/of E).

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Met vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Arjan Hobo op 0184-613911. Wij ontvangen uw sollicitatie graag via het sollicitatieformulier op onze website of via onderstaand adres ter attentie van Personeel & Organisatie.