BEDRIJFSNIEUWS

Calculator contractbeheer (32~40 uur per week)
Werkvoorbereider elektrotechniek

Omschrijving:

Als servicecoördinator draagt u vanuit uw eigen accountgroep zorg voor het technisch beheren van gebouwgebonden installaties en het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers. Hiertoe stuurt u zelfstandig onderhouds- en servicemedewerkers – alsmede onderaannemers – aan, levert u het bedrijfsbureau de nodige gegevens aan en stelt u technische rapportages op. U vervult een technisch adviesfunctie welke is gericht op het continue verbeteringsproces van onze dienstverlening. Daarnaast calculeert, offreert en begeleidt u reparaties en installatieaanpassingen en draagt u zorg voor het bestellen van materialen. Kortom, een zelfstandige uitdagende baan voor een inventief persoon zonder 8:00 tot 17:00 uur mentaliteit.

Functie eisen:

U heeft technische dienstverlening hoog in het vaandel staan, vindt het leuk om uw medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren en werkt graag in teamverband. U heeft een MBO diploma, richting installatietechniek of werktuigbouwkunde, eventueel aangevuld met MIT en vakgerichte cursussen. U beschikt over relevante ervaring in het vakgebied en over een analytisch vermogen. Een goede rapportagevaardigheid in het schriftelijk Nederlands is een pre. U bent in het bezit van een geldig rijbewijs en een geldig certificaat veiligheid voor leidinggevenden.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.