BEDRIJFSNIEUWS

BIM modelleur w-installaties
Service- / onderhoudsmonteur voor utiliteitswerk

Omschrijving:

Als servicecoördinator draagt u vanuit uw eigen accountgroep zorg voor het technisch beheren van gebouwgebonden elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties en het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers.
Hiertoe stuurt u zelfstandig onderhouds- en servicemedewerkers – alsmede onderaannemers – aan, levert u het bedrijfsbureau de nodige gegevens aan en stelt u technische rapportages op. Daarnaast calculeert, offreert en begeleidt u reparaties en installatieaanpassingen en draagt u zorg voor het bestellen van materialen. U bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje. Kortom, een zelfstandige uitdagende baan voor een inventief persoon zonder 8:00 tot 17:00 uur mentaliteit.

Functie eisen:

U heeft technische dienstverlening hoog in het vaandel staan, vindt het leuk om uw medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren en werkt graag in teamverband. U heeft een MBO diploma, richting elektrotechniek, eventueel aangevuld met beveiligingstechniek en overige vakgerichte cursussen. U beschikt over relevante ervaring in het vakgebied en over een analytisch vermogen. Een goede rapportagevaardigheid in het schriftelijk Nederlands is een pre. U bent in het bezit van een geldig rijbewijs en een geldig certificaat veiligheid voor leidinggevenden.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 610511. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.