BEDRIJFSNIEUWS

Service- / onderhoudsmonteur koeltechniek
Monteur brandmeld- & beveiligingsinstallaties

Omschrijving:

Uw directe taak is het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud en inspecties aan elektrotechnische installaties in met name de utiliteit. Ook het uitvoeren van kleine installatieaanpassingen behoort tot uw takenpakket. Installaties worden onderhouden en/of gekeurd volgens de NEN3140, waarbij gebruik wordt gemaakt van een installatietester en eventueel een warmtebeeldcamera. Tijdens uw werkzaamheden bent u in staat verbeteringen of onveilige situaties te signaleren en de opdrachtgever te voorzien van juiste adviezen. U legt uw werkzaamheden vast op servicebonnen en controlelijsten en stelt rapportages van de installaties op. Over dit alles legt u verantwoording af aan de servicecoördinator van uw afdeling. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO werk- en denkniveau binnen de elektrotechniek en beschikt over voldoende normkennis, waaronder de NEN1010 en de NEN3140. U heeft ervaring met de praktische kant van dit vakgebied en beschikt over voldoende administratieve vaardigheden. De aard van de werkzaamheden vraagt goede contactuele eigenschappen, representativiteit, dienstverlenendheid, klantvriendelijkheid, accuratesse en een flexibele instelling ook ten aanzien van de werktijden. U bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. Het bezit van een rijbewijs B en een VOL-VCA diploma is voor deze functie vereist.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 610511. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.