BEDRIJFSNIEUWS

Tekenaar w-installaties maritieme sector
Service- / onderhoudsmonteur voor utiliteitswerk

Omschrijving:

Onder eindverantwoordelijkheid van de bedrijfsleider meet- en regeltechniek ontwerpt en begroot u regeltechnische installaties. Hierbij gaat het met name om renovatie- of vervangingsprojecten, maar ook nieuwbouw kan voorkomen. Bij renovatie of vervanging vormt de servicecoördinator of projectleider uw aanspreekpunt, terwijl u bij nieuwbouw werken veelal samenwerkt met de ontwerper / calculator werktuigkundige installaties. U bent in staat om voor onze opdrachtgevers heldere offertes en werk-omschrijvingen te maken en deze commercieel uit te dragen. Extern heeft u contacten met opdrachtgevers en leveranciers. U past de rol van adviserend installateur. Voor de projectgroepen bent u een gewaardeerd aanspreekpunt tijdens de uitvoering. Uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een HBO diploma (of werk- en denkniveau), richting meet- en regeltechniek of installatietechniek, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen. U heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en bent goed op de hoogte van de huidige technologische ontwikkelingen. U heeft ervaring met ontwerp- en calculatiewerkzaamheden en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.