BEDRIJFSNIEUWS

Service- / onderhoudsmonteur voor utiliteitswerk
Monteur koeltechniek

Omschrijving:

Onder eindverantwoordelijkheid van de Bedrijfsleider elektrotechniek ontwerpt en begroot u elektrotechnische installaties. Hierbij gaat het zowel om bestekswerken als om vrije ontwerpen. Wanneer ook beveiligingsinstallaties dienen te worden geoffreerd doet u dit in samenspraak met de projectleider beveiliging. U bent in staat om voor onze opdrachtgevers heldere offertes en werkomschrijvingen te maken. Extern heeft u contacten met opdrachtgevers en leveranciers. U past de rol van adviserend installateur. Voor de projectgroepen bent u een gewaardeerd aanspreek-persoon tijdens de uitvoering. Ook het maken van eventuele onderhoudsovereenkomsten behoort tot uw taak.

Functie eisen:

U heeft een MBO of HBO diploma, richting elektrotechniek. U heeft ervaring binnen het vakgebied en met ontwerp- en calculatiewerkzaamheden. Daarnaast beschikt u over voldoende normenkennis en over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 610511. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.