BEDRIJFSNIEUWS

Ontwerper / calculator w-installaties (bouwteams)
Monteur regeltechniek

Omschrijving:

U draagt zorg voor het zelfstandig onderhouden van de klimaattechnische installaties in (kantoor-)gebouwen en verricht kleine vervangingen of installatieaanpassingen. Hiertoe voert u – veelal mondeling – overleg met de gebruikers en beheerders van de panden. Daarnaast stelt u rapportages op met betrekking tot de technische staat van de installaties, eventueel met een advies richting uw servicecoördinator. U functioneert op individuele basis, maar ook in teamverband. Tevens bent u bereid tot het – op termijn – meedraaien in avond- en weekendstoringsdiensten.

Functie eisen:

U heeft een MBO-diploma monteur of onderhoudsmonteur installatietechniek, eventueel gevolgd door vakgerichte cursussen. Daarnaast heeft u ervaring opgebouwd in bovengenoemde functie. U bent klantgericht, bezit goede contactuele eigenschappen en een flexibele instelling en bent in staat service- en klantgericht te denken en te handelen. U beschikt over een VCA diploma en rijbewijs. Bij specifieke klanten is bovendien een verklaring omtrent het gedrag (VOG-verklaring) vereist.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team binnen onze vestiging in Amsterdam (bestaande uit circa 8 medewerkers). Kenmerkend is onze platte organisatie waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie