BEDRIJFSNIEUWS

Service- / onderhoudsmonteur elektrotechniek
Werkvoorbereider / tekenaar werktuigkundige installaties

Omschrijving:

Als monteur brandmeld- en beveiligingsinstallaties bent u verantwoordelijk voor het installeren en instellen van brandmeld-, en beveiligingsinstallaties, inclusief randapparatuur en voor het eventueel aanpassen van de programmatuur. Ook het aanpassen van elektrotechnische installaties behoort tot uw werkzaamheden. Daarnaast verricht u metingen aan de installaties, voert u onderhouds-, beheer- en revisiewerk uit en verhelpt u storingen. Tevens stelt u servicerapporten en inspectierapporten op en verzorgt u het opleveringsprotocol. U bent bereidt tot het draaien van storingsdiensten. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO werk- en denkniveau binnen de elektrotechniek en beveiligingstechniek, aangevuld met het MBI diploma en bij voorkeur ook het IDB, ODB en BBMI diploma. Daarnaast heeft u kennis van diverse merken brandmeld- en beveiligingsapparatuur en van computer hard- en software. U heeft minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Verder beschikt u over enige administratieve vaardigheden en een goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift. De aard van de werkzaamheden vraagt goede contactuele eigenschappen, representativiteit, dienstverlenendheid, klantvriendelijkheid, accuratesse en een flexibele instelling ook ten aanzien van de werktijden. Het bezit van een rijbewijs B, VCA diploma en een Verklaring van Betrouwbaarheid is voor deze functie vereist.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.