BEDRIJFSNIEUWS

Afstandbeheerder klimaatinstallaties
Beheertechnicus voor utiliteitswerk regio Amsterdam

Omschrijving:

Samen met onze twee andere interieurverzorgsters draagt u er aan bij dat onze kantoorfunctionarissen plezierig hun werk kunnen doen. U neemt de bureaus, vergader- en kantinetafels af, leegt de prullenbakken, draait de vaatwassers, stofzuigt de kantoren en de gangzones, zeemt de tegelvloeren en reinigt de pantry’s en het sanitair. Van tijd tot tijd neemt u wat extra zaken mee zoals binnendeuren en ruiten. U werkt nauwkeurig en heeft oog voor detail. Vlekken in de vloerbedekking? Even een keertje extra poetsen! Er is immers niets zo fijn als een frisse, schone werkplek.

Functie eisen:

U steekt graag de handen uit de mouwen, werkt accuraat en nauwkeurig en bent betrouwbaar. Ervaring in de interieurverzorging vormt een pre. U bent op werkdagen beschikbaar tussen circa 16:30 tot 19:30u. Vakantieperiodes stemt u onderling af en neemt u voor elkaar waar. De aard van de werkzaamheden vraagt een representatieve, dienstverlenende en flexibele instelling alsook een goede fysieke conditie.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.