BEDRIJFSNIEUWS

Inbedrijfsteller klimaatinstallaties
(eerste) Monteur elektrotechniek

Omschrijving:

Als (hoofd)monteur utiliteit bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband installeren van werktuigkundige installaties op het gebied van onder meer verwarming, koeling en luchtbehandeling. Deze installaties komen onder meer voor in kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingshuizen en sportcomplexen. Bij dit alles komen aspecten aan de orde als planning, werkorganisatie, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit. U stuurt eventueel toegevoegde collega’s en/of onderaannemers aan en legt verantwoording af aan de projectleider of montage-inspecteur. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO diploma installatietechniek, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen. Daarnaast heeft u ervaring opgedaan in bovengenoemde functie. Verder beschikt u over enige administratieve vaardigheden en een redelijk tot goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift. De aard van de werkzaamheden vraagt goede contactuele eigenschappen, representativiteit, dienstverlenendheid, klantvriendelijkheid en accuratesse. Het bezit van een rijbewijs B (en eventueel E), alsook een VCA diploma is voor deze functie vereist.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.