BEDRIJFSNIEUWS

Monteur regeltechniek
Servicecoördinator installatietechniek

Omschrijving:

Als calculator contractbeheer maakt u onderdeel uit van de afdeling contractbeheer. Binnen deze afdeling worden onderhoudscontracten en meerjarenbegrotingen opgesteld voor klimaatinstallaties in utiliteitspanden. Deze installaties variëren van verwarming tot koeling en van luchtbehandeling tot regeltechniek. Ook vindt regelmatig integratie plaats met onze afdeling elektro- en beveiligingstechniek. Door groeiende klantvraag en ambities neemt de complexiteit van contracten en opgeleverde installaties toe. Wij zoeken iemand die wil meewerken binnen deze diversiteit van onderhoudscontracten en meerjarenbegrotingen. Na opdracht draagt u zorg voor het verwerken en bijhouden van projectgegevens in ons serviceprogramma. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers en verstrekt opdrachten aan onderaannemers. U legt verantwoording af aan de teamleider contractbeheer. Door de hoge kwaliteit van uw werk kunnen de servicecoördinatoren het werk bij de klant goed uitvoeren. Hiermee vormt uw werk onderdeel van onze uitstraling.

Functie eisen:

U heeft een technisch MBO werk- en denkniveau, gecombineerd met enige ervaring binnen ons vakgebied. U bent bekend met de NEN 2767 of bereid deze normkennis op te doen. U heeft ervaring met Office-systemen (Word, Excel of een ERP-pakket) en beschikt u over een accurate manier van werken. Een goede rapportagevaardigheid in het schriftelijk Nederlands is een pre.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.