BEDRIJFSNIEUWS

Ontwerper / calculator meet- en regeltechniek
Servicecoördinator elektrotechniek

Omschrijving:

Onder eindverantwoording van de projectleider ontwerpt, berekent en modelleert u zelfstandig werktuigkundige installaties. U zorgt voor een juiste berekening en dimensionering van deze installaties en stemt dit modelleerwerk af met de andere disciplines die betrokken zijn bij het project. U neemt daarbij deel aan clash meetings en lost in gezamenlijk overleg de knelpunten op. Tegen het eind van het project draagt u bij aan het vervaardigen van revisiegegevens. Bij dit alles bent u intern het aanspreekpunt voor zowel de projectleider als de montage. Extern onderhoudt u contacten met verschillende partijen in de markt, zoals opdrachtgevers en ketenpartners. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een HBO werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde MBO-opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of HIT/MIT. Dit eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen. Naast actuele kennis van W-installaties, normen en voorschriften, heeft u inmiddels ervaring opgedaan als BIM modelleur (Stabicad, Revit MEP). Kennis van VABI programmatuur, evenals ervaring met BREEAM certificering, vormt een pre.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.