BEDRIJFSNIEUWS

ontwerper/calculator w-installaties (bouwteams)
Monteur onderhoud en vervanging voor utiliteitswerk regio Amsterdam

Omschrijving:

Samen met collega’s levert u een rol in het beheren van klimaatinstallaties van enkele grote utiliteitspanden binnen de regio Amsterdam. Deze installaties variëren van verwarming tot koeling en van luchtbehandeling tot regeltechniek.  Als beheertechnicus verhelpt u storingen, inventariseert en offreert u kleine reparaties/installatieaanpassingen en verzorgt of begeleidt u de uitvoering. Daarnaast stelt u rapportages op waarin u de technische staat van de installatieonderdelen omschrijft, eventueel met een advies richting de eigenaar. U legt verantwoording af aan de servicecoördinator van uw afdeling en bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO diploma (of werk- en denkniveau) binnen de installatietechniek of elektrotechniek. Daarnaast heeft u goede kennis van regeltechniek (opleidingen/diploma’s) en eventueel een f-gassendiploma. Tevens bent u in het bezit van een VCA-certificaat en een rijbewijs B. U heeft ervaring in bovengenoemde functie en u bent klantgericht. Bij specifieke klanten is bovendien een verklaring omtrent het gedrag (VOG-verklaring) vereist.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team binnen onze vestiging in Amsterdam (bestaande uit circa 8 medewerkers). Kenmerkend is onze platte organisatie waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie