BEDRIJFSNIEUWS

Interieurverzorg(st)er
Werkvoorbereider / tekenaar regeltechnische installaties

Omschrijving:

Als beheertechnicus bent u bezig met het regelen en organiseren. U stuurt collega’s en onderaannemers aan, overlegt met de klant en u voert zelf service- en onderhoudswerkzaamheden uit. In deze functie bent u breed inzetbaar met als doel: het ontzorgen van de klant(en). U zorgt ervoor dat de installaties altijd in optimale conditie zijn. Dit doet u voornamelijk in de grotere kantoorpanden in en rond Amsterdam. Volgens de onderhoudsplanning loopt u alle installaties langs en voert u het preventieve onderhoud uit. Dit doet u eventueel in samenspraak met subcontractors en onderaannemers. In deze functie bent u van alle markten thuis. U bent technisch onderlegd, communicatief vaardig en creatief in het bedenken van oplossingen. U legt verantwoording af aan de servicecoördinator van uw afdeling en bent bereid tot het draaien van storingsdiensten. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een MBO diploma (of werk- en denkniveau) binnen de installatietechniek of elektrotechniek. Daarnaast heeft u goede kennis van regeltechniek (opleidingen/diploma’s) en eventueel een f-gassendiploma. Tevens bent u in het bezit van een VCA-certificaat en een rijbewijs B. U heeft ervaring in bovengenoemde functie en u bent klantgericht. Bij specifieke klanten is bovendien een verklaring omtrent het gedrag (VOG-verklaring) vereist.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team binnen onze vestiging in Amsterdam (bestaande uit circa 8 medewerkers). Kenmerkend is onze platte organisatie waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie