BEDRIJFSNIEUWS

Werkvoorbereider / tekenaar regeltechnische installaties

Omschrijving:

Binnen deze functie geeft u zowel organisatorisch als commercieel leiding aan de afdeling schepen. Deze afdeling is opgebouwd uit projectgroepen installatietechniek (nieuwbouw en renovatie), installatietechnisch beheer en parts. Hierbinnen worden onder meer de navolgende werkzaamheden uitgevoerd. Ontwerp en realisatie van werktuigkundige en sanitaire installaties aan boord van (hoofdzakelijk) rivercruisers / hotelschepen, het verlenen van service en onderhoud aan de bestaande vloot en het voorzien van deze schepen van de nodige verbruiksartikelen. Vanuit uw rol als bedrijfsleider geeft u sturing aan deze gehele afdeling, bewaakt u de juiste interne dienstverlening en vervult u een commerciële rol richting opdrachtgevers en onderaannemers. Daarbij legt u enkele malen per jaar werkbezoeken af in het buitenland (hoofdzakelijk Europa). U neemt zitting in het management team. Ook stelt u in samenspraak met directie beleid op naar de toekomst en legt u verantwoording af aan directie. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een HBO diploma (of werk- en denkniveau) in technische richting, bij voorkeur aangevuld met kennis / affiniteit binnen de scheepsbouw en/of de installatietechniek. Gezien het internationale karakter van onze opdrachtgevers dient u voldoende beheersing te hebben van de Engelse en de Duitse taal. U bezit leidinggevende alsook commerciële capaciteiten en bent in bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng.

  • Ons bedrijf kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitstekende pensioenvoorziening bij PMT;
  • Een gunstige overurenregeling (150% voor uren > 40 uur);
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Werkkleding en PBM’s;
  • Een uitgebreid scholingsaanbod;
  • Een open, informele en collegiale werkomgeving met korte lijntjes!

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.