BEDRIJFSNIEUWS

Beheertechnicus voor utiliteitswerk regio Amsterdam

Omschrijving:

Uw directe taak als afstandbeheerder is het beheren van installaties op afstand. Hierbij voert u wekelijks controle uit op de juiste werking van aangesloten installaties, meldt afwijkingen of storingen door aan de verantwoordelijke servicecoördinator of projectleider en overlegt met monteurs die ter plaatse werkzaamheden uitvoeren of storingen oplossen. U volgt nieuw opgeleverde werken op ‘kinderziektes’ en programmeert vakantieprogramma’s en afwijkende bedrijfstijden. Ook op het gebied van energiemonitoring en prestatieverbetering bent u betrokken, onder andere door het analyseren en vastleggen van trendgegevens.

Functie eisen:

U heeft een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau binnen de elektrotechniek of meet- en regeltechniek, aangevuld met diploma’s en/of praktische kennis op het gebied van klimaatinstallaties. Enige jaren werkervaring in een functie als servicemonteur of inbedrijfsteller is dan ook zeker een pre. De aard van de werkzaamheden vraagt goede contactuele eigenschappen, representativiteit, dienstverlenendheid, klantvriendelijkheid, accuratesse en een flexibele instelling ook ten aanzien van de werktijden.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.