Service en onderhoud

Centrale verwarming en voldoende warm water in woningen behoren tot een comfort dat we over het algemeen geen moment willen missen. Bij storingen of calamiteiten wil men zo snel mogelijk geholpen worden. Door de hoge energiekosten verwachten we van de installateur dat de installaties dusdanig worden afgesteld dat het hoogst mogelijke rendement gehaald kan worden. Omdat deze installaties aan slijtage onderhevig zijn, vervuilen en corroderen, zal voor een goede werking van deze apparatuur, onderhoud gedaan moeten worden. Het juist afstellen van de apparatuur resulteert in een hoog rendement en een veilige installatie.

Met een onderhoudscontract bij Klimaatservice Holland B.V. / Staal Gorkum B.V. bent u verzekerd van een goed werkende installatie en een serviceapparaat dat altijd voor u klaar staat.

Storingen zijn niet te vermijden, daarom hebben wij eigen service- en onderhoudsmonteurs en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ons centrale magazijn heeft van de meest voorkomende ketels vele serviceonderdelen op voorraad, dus langdurig zonder verwarming of warm water is niet nodig.

Omdat bij servicewerk snelle en duidelijke communicatie noodzakelijk is, zijn bij Klimaatservice Holland / Staal Gorkum de klanten in groepen (accounts) verdeeld. Iedere accountgroep heeft één contactpersoon die alles weet over de installatie en de wensen van de klant. Deze accountgroepen hebben eigen monteurs, zodat ook de monteurs meestal bekend zijn bij de klant. Dit werkt voor beide partijen vertrouwd en prettig.

De accountgroep 'Woningen-afdeling' verzorgt de verwarming- en warm tapwater-installaties in woningen en woongebouwen. Deze afdeling is bereikbaar onder het telefoonnummer: 0184-613911 (dag en nacht)