Wie er op wil kunnen vertrouwen dat een beveiligingsinstallatie zijn werk doet als er iets mis gaat, kiest voor INTERSAFETY. Met de aanschaf van een beveiligingssysteem wil men zichzelf en zijn of haar kostbare goederen beschermen. Goede beveiliging geeft een gerust en comfortabel gevoel. Voor een stevig onderbouwd beveiligingsplan bent u bij ons aan het juiste adres want naast de belangrijke rol van de techniek staat bij ons het adviseren van u als klant centraal. De trend in het installatievak is dat opdrachtgevers zaken willen doen met minder partijen. Daarom zijn wij als installatiebedrijf breed georienteerd. Bij nieuwbouw, verbouw of uitbreiding komt het steeds vaker voor dat verschillende installaties op verantwoorde wijze met elkaar gecombineerd moeten worden; of dat nieuwe systemen geïntegreerd moeten worden in de bestaande. Intersafety behoort met Klimaatservice Holland BV tot dezelfde installatiegroep waardoor geavanceerd integraal beheer mogelijk is van klimaatregeling, inbraaksignalering, toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie en andere systemen.

Inbraakbeveiliging
Intersafety is een erkend beveiligingsbedrijf. Dit verzekert u ervan dat de alarminstallatie aan alle eisen voldoet en vakkundig is aangebracht. Wij adviseren en leveren een gebruiksvriendelijke inbraakbeveiligingsinstallatie die afgestemd is op uw specifieke situatie.

Toegangscontrole
Een toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijkheid om alleen geautoriseerde personen toegang te verlenen tot een beveiligd gebouw of een beveiligde ruimte. Dit systeem is de oplossing voor het bewaken van eigendommen, het gecontroleerd toegang verlenen, het registreren van personen en parkeerbeheer. Met een toegangscontrolesysteem kunnen ook installaties aangestuurd worden als nooddeuren, liften, verlichting en slagbomen. Er zijn verschillende besturingstechnieken zoals kaarten, tags (sleutelhangers), een codepaneel of een zender. Samen met u kan worden bekeken welke techniek voor uw situatie de beste oplossing is.

Camerabewaking (CCTV)
Met een camerasysteem kunt u op afstand goederen, zaken en personen observeren. Zowel binnen als buiten kunnen opnames worden gemaakt. Een video observatiesysteem is de ideale oplossing voor security beveiliging, procescontrole en registratie. Het grote voordeel van deze registratie is dat de opnamen, indien noodzakelijk, opnieuw bekeken kunnen worden. Digitale opname heeft de voordelen van grote opslagcapaciteit, snel terugzoeken en betere beeldkwaliteit. Deze vorm van bewaking kent veel toepassingen. Bijvoorbeeld bedrijfsterreinen, stations en drukbezochte centra.

Branddetectie
Bij brandmeldinstallaties zijn de omstandigheden vaak zeer uiteenlopend; de beveiliging van een verzorgingshuis is tenslotte niet te vergelijken met de beveiliging van een productieproces. Toch behoeven de risico's in het ene geval niet kleiner te zijn dan in het ander, ze zijn hooguit anders. Intersafety is een erkend installateur brandmeldinstallaties en heeft de expertise in huis om voor elke situatie de juiste brandmeldinstallatie aan te bieden.